myForum Lasyk Networks Upload at Lasyk Networks
REGISTER NOW
FAQ
Go Back   myForum > Sony Ericsson > Applications & Games


Reply
 
Thread Tools
Old 02-16-2005   #21
Err0r
Bronze Theme Creator
Lasyk Active Member
 
Err0r's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Stockholm
Posts: 224
pm me for game magic
Err0r is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2005   #22
modtang
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 21
J2ME(TM) Wireless Toolkit 2.2 FCS
Windows Platform (16.97 MB)
Code:
http://192.18.97.50/ECom/EComTicketServlet/BEGIN4F0B69AAEE12C50A852AAC6743F5D910/-2147483648/747393759/1/548438/548426/747393759/2ts+/westCoastFSEND/j2me_wireless_toolkit-2_2-oth-JPR/j2me_wireless_toolkit-2_2-oth-JPR:2/j2me_wireless_toolkit-2_2-windows.exe
That's the right thing, yes?
modtang is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2005   #23
rbt1997
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Feb 2005
Location: Czech Republic
Posts: 4
You can also download j2me toolkit on this site

http://java.sun.com/products/j2mewto...nload-2_2.html
rbt1997 is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2005   #24
patricky
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Oct 2005
Location: sheffield
Posts: 4
got a t630 that was t-mobile everything had it unlocked now on o2 but i cant get rid of the t-zones quick connect at bottom right of main screen can any one help? new to site think its cool! thanks to everyone for bringin my phone up to date!
patricky is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2005   #25
kobrakaan
myForum Moderator
Lasyk Titanium Member
 
kobrakaan's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: CYBERSPACE WHERE ELSE :)
Posts: 4,740
Quote:
Originally Posted by patricky
got a t630 that was t-mobile everything had it unlocked now on o2 but i cant get rid of the t-zones quick connect at bottom right of main screen can any one help? new to site think its cool! thanks to everyone for bringin my phone up to date!

post in the right areas and you may get a response try looking in firmware search for debranding
kobrakaan is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2005   #26
tintacar16
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 3
i've downloaded jadgen. when i run it, it says "generate jar file" what do i type in the box?
tintacar16 is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2005   #27
ja_pfc
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2
how can I took 640*480 pictures with my t610.
ja_pfc is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2005   #28
imatic
Team Member
Lasyk Elite Member
 
imatic's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Croatia
Posts: 1,693
Quote:
Originally Posted by ja_pfc
how can I took 640*480 pictures with my t610.
Do you think that is right place to your post??? Read the tittle Here is talking bout play jar files on PC, not for camera problems
imatic is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2005   #29
PhoenixBurn
Team Member
Lasyk Titanium Member
 
PhoenixBurn's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Australia
Posts: 4,363
@ja_pfc
For future posts place put them in the correct sub-forum as said above.
For your question the T630 can take that size as well as the K700. The T610 however can't.
You can look up whether upgrading a T610 to a T630 changes this so. To upgrade try THIS link
PhoenixBurn is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2005   #30
ja_pfc
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2
Thanks.
ja_pfc is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2006   #31
AlbertDude
Registered User
Lasyk Friend
 
AlbertDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Mexico City
Posts: 4
Just a test post. hehe
AlbertDude is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2006   #32
specijalac
Elite Theme Creator
Lasyk Titanium Member
 
specijalac's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: you might find me here →
Posts: 4,330
welcome to forum!
specijalac is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2006   #33
AlbertDude
Registered User
Lasyk Friend
 
AlbertDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Mexico City
Posts: 4
Thank you so much!, I've been reading some of the forum and found it quite interesting and informative, Thanx again for the welcome
AlbertDude is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2006   #34
vixvidushi
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1
help:confused

i am sorry to trouble all these wise men above me but i want to play these .jar files on my computer and even after using jadgen i cannot do so...
in case on of u can spare some time to guide me or give me a link to resolve this i will be extremely grateful
thank you
vixvidushi is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2006   #35
AlbertDude
Registered User
Lasyk Friend
 
AlbertDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Mexico City
Posts: 4
Hi vix, If you could be more specific woulb be easier to guide you, dont you think?
AlbertDude is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2006   #36
motorsport
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11
can i make a *.sis file to a *.jar if so how can i do this wot software is out there to do it ???

k700i
motorsport is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2006   #37
AlbertDude
Registered User
Lasyk Friend
 
AlbertDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Mexico City
Posts: 4
I believe there's no way to perform the operation in a direct convertion manner.
First extract the sis file with any SISAR tool or any other tool for that purpose and then use the jar tool to jar the extracted files.
AlbertDude is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2006   #38
motorsport
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11
thanks
but anyone els think you can do it ???
motorsport is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2006   #39
akulion
Registered User
Lasyk Active Member
 
akulion's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: My house
Posts: 66
try these they are easy peasy
http://www.sjboy.cn/mo.jsp
__________________
Eat my dust!!!
akulion is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2006   #40
cavveman
Team Member
Lasyk Gold Member
 
cavveman's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: In my phone
Posts: 613
Quote:
Originally Posted by akulion View Post
try these they are easy peasy
http://www.sjboy.cn/mo.jsp
A warning, the server that has sjboy is very slow. It took me 10 minutes to download sjboy(and I have broadband)
__________________
My w800 themes, Patch Tutorial, myRingtones

I'm back
cavveman is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT +2. The time now is 06:26 AM.


www.lasyk.net
Copyright 2009 Lasyk Networks. All rights reserved.