myForum Lasyk Networks Upload at Lasyk Networks
REGISTER NOW
FAQ


Reply
 
Thread Tools
Old 04-11-2005   #21
sengun
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 4
where is the drm packager

hi.
you always write down to download the drm packager but where can i find it?and another question. will it work with vodafone braded phones to play up orginal mp3 tones for ringtones?
sengun is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2005   #22
sengun
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 4
i could not find the drm packager. can you help me to find it?
sengun is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2005   #23
Silenceville
Registered User
Lasyk Friend
 
Silenceville's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Sweden
Posts: 39
Here you go : http://sethxp.com/610/drmp.exe
Silenceville is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2005   #24
Tekno_NL
Team Member
Lasyk Active Member
 
Tekno_NL's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: The Netherlands
Posts: 164
I've got the V800 about 2 weeks now and it won't work.
I've heard there is a patch on his way at this time but when I don't know.
__________________
Music is the soundtrack of our lives
Tekno_NL is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2005   #25
Silenceville
Registered User
Lasyk Friend
 
Silenceville's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Sweden
Posts: 39
@Tekno_NL

What is not working?
Silenceville is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2005   #26
jo2002
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1
hi

with my v800 (vf-fu..ed) it works great...

but...is it possible do change the message tones...i want to use mp3 too, but i think it only works with midis...

thx+greetz
jo2002 is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2005   #27
Tekno_NL
Team Member
Lasyk Active Member
 
Tekno_NL's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: The Netherlands
Posts: 164
Finally I can play drm mp3 as ringtone!!!


Thanks to God and my powerfull herb...
__________________
Music is the soundtrack of our lives
Tekno_NL is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2005   #28
JaSPa342
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1
Newby

Alright everyone! Great site Lasyk. I've recently trying to get hold of the DRM Packager for my s700i. didn't have much luck with some of the links supplied. Perhaps due to the fact that they are a few months old. Have found a recent link for anyone who still needs this program.
http://www.cheaters-heaven.com/?ID=35306&RTitel=Sony%20Erichson%20DRM%20(.DM)%20P ackager
JaSPa342 is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2006   #29
Stretchfield
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2
can somebody help me?

Where do i find this program? DRM packager
Stretchfield is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2006   #30
kobrakaan
myForum Moderator
Lasyk Titanium Member
 
kobrakaan's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: CYBERSPACE WHERE ELSE :)
Posts: 4,740
Quote:
Originally Posted by Stretchfield
Where do i find this program? DRM packager

the link posted above by Silenceville works fine i just tested it
kobrakaan is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2006   #31
Stretchfield
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2
thank you verry much....
Stretchfield is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2006   #32
setholbu
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1
hi

Could someone inform me here... I have installed a Sony DRM packager. I will like to use it to forward lock my cotent. In the window where use upload the content to be protected..what is the Profile Version ??
setholbu is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2007   #33
Smash45
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1
Hi guys.
I know this topic is super super old, but I really have an issue and I don't know what else to do!
Every single link I've gone to to download this thing just DOESN'T work.
Oh, the link works alright, and I download the thing and everything.
but it just won't open.
It gives me this little flash as if it's about to open, but it disappears.
I've re-booted, checked my processes....
I just do not KNOW how to get this stupid program to work!
PLEASE someone help me!

EDIT!!!
OH! That last link that was posted (After I got rid of the space in it... took me a little bit to even notice it in my despair) I found a copy that ACTUALLY installs!
THANK YOU SO MUCH YOU GUYS!
Smash45 is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2008   #34
obie13
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
Hi guys, i downloaded the file DRM packeger so I can use my mp3 as a ringtone. My friends also use this program however, it doesn't work on my phone. I am really new into cell phone. I am using a sony ericson W350a cell phone and my connection is rogers. thanks in advance. God Bless.
obie13 is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2010   #35
norseman
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by webmaster View Post
Hello illello,
I understand you are having trouble with the Sony Ericsson DRM packager (Digital Rights Management)
Please take the time to read the step by step guide found in the following link:

http://myforum.lasyk.net/showpost.ph...10&postcount=2
This appears to be outdated? I did this, ringtunes worked great, but when Dec 9th , 2009 rolled around, my ringtune dissapeared! Any advice?
norseman is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2010   #36
webmaster
Administrator
Lasyk Elite Member
 
webmaster's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Athens, Greece
Posts: 2,854
@norseman

Post updated
webmaster is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2010   #37
nicohool
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1
DRM Packager Installation

I have downloaded DRM Packager (onto a mac) from this link:

http://mac.softpedia.com/progDownloa...oad-23523.html

It works great only if I leave the disk image on my desktop. If I copy the program to my HD and delete the disk and my downloads contents the "Device Type" in the program shows blank and I can't change anything, or even do anything.

Pls, can anyone tell me what I need to do so I can run the program off my HD, instead of constantly running it off the net?

Thx

I have tried all other links for downloading DRM, but NONE of them work! :S
nicohool is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT +2. The time now is 05:56 AM.


www.lasyk.net
Copyright 2009 Lasyk Networks. All rights reserved.