myForum Lasyk Networks Upload at Lasyk Networks
REGISTER NOW
FAQ
Go Back   myForum > Sony Ericsson > Media


Reply
 
Thread Tools
Old 02-15-2008   #41
mrseven
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 9
I finally managed to find that font (thx uncle Google) and edited the psd. No i will try to animate it. If everything goes fine, i will post some other requests
mrseven is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2008   #42
mrseven
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 9
Wow, that was easier than I thought
Here are some req.
mrseven is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2008   #43
solidsnake204
Team Member
Lasyk Titanium Member
 
solidsnake204's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: England
Posts: 4,562
Good job, but the W610 one should be 176x220 resolution, not 240x320.
__________________
Do not PM me, I'm not active on this forum so PM's will be unanswered.

http://sfx-images.mozilla.org/affili...2_best-yet.png
solidsnake204 is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2008   #44
mrseven
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 9
Resizing GIF isn't such a big deal, is it?
mrseven is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2008   #45
Heavy Fluid
Team Member
Lasyk Active Member
 
Heavy Fluid's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 140
mrseven - looks really good. Any chance you could do one for the S500i, and where it says memory card micro, could you make it say found, since I often change memory cards?

Thanks in advance.
Heavy Fluid is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2008   #46
mrseven
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 9
mrseven is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2008   #47
Dimas.94
Team Member
Lasyk Platinum Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Stavros,Greece
Posts: 1,301
Hey,how can I change the text in a gif file????
__________________
i liek mudkipz.
Dimas.94 is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2008   #48
mrseven
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 9
Using Photoshop.
mrseven is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2008   #49
Dimas.94
Team Member
Lasyk Platinum Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Stavros,Greece
Posts: 1,301
no,I cant????It says that I can see only the frame and if I edit the image or save it it is non an animation anymore....Also,how can I resize a gif?
__________________
i liek mudkipz.
Dimas.94 is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2008   #50
Heavy Fluid
Team Member
Lasyk Active Member
 
Heavy Fluid's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 140
mrseven - THANKS!!! That looks awesome!!
Heavy Fluid is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2008   #51
solidsnake204
Team Member
Lasyk Titanium Member
 
solidsnake204's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: England
Posts: 4,562
@ Dimas
Use ImageReady that comes with photoshop.
__________________
Do not PM me, I'm not active on this forum so PM's will be unanswered.

http://sfx-images.mozilla.org/affili...2_best-yet.png
solidsnake204 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2008   #52
12monkeys
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 3
pls create > 240x320, W580i, m2 512mb :] thx
12monkeys is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2008   #53
Dimas.94
Team Member
Lasyk Platinum Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Stavros,Greece
Posts: 1,301
I've got a nice one!It's for 176x220.
Check it out..It's slower on the phone.
Attached Images
File Type: gif STARTUP_IMAGE_SEMC.gif (62.8 KB, 177 views)
__________________
i liek mudkipz.
Dimas.94 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2008   #54
psycho
Team Member
Lasyk Gold Member
 
psycho's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: England
Posts: 558
Thats pretty cool, but why is it slower on the phone?
psycho is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2008   #55
Dimas.94
Team Member
Lasyk Platinum Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Stavros,Greece
Posts: 1,301
Only a little slower.I dont know why maybe because the phone has slower cpu...
__________________
i liek mudkipz.
Dimas.94 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2008   #56
12monkeys
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by 12monkeys View Post
pls create > 240x320, W580i, m2 512mb :] thx
pls pls
12monkeys is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008   #57
yourname
Registered User
Lasyk Active Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 81
Also, a W580i with 2GB M2! Thanks - my Photoshop CS3 doesn't have ImageReady and I don't have time to rollback to CS2 to use it.. so every help is much appreciated!!
yourname is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008   #58
mrseven
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 9
Here U go

mrseven is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008   #59
yourname
Registered User
Lasyk Active Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 81
Quote:
Originally Posted by mrseven View Post
Here U go

Omg, thanks mrseven! So much! ^_^
yourname is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008   #60
mrseven
Registered User
Lasyk Friend
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 9
No problem
mrseven is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT +2. The time now is 06:28 AM.


www.lasyk.net
Copyright 2009 Lasyk Networks. All rights reserved.